Ürünlerimiz geleneksel üretim, katkısız ve tarım ilaçsızdır.
📦 ÜCRETSIZ KARGO: Avusturya için €80 ve üzeri, Almanya için €150 ve üzeri, Hollanda için €180 ve üzeri, diğer Avrupa ülkeleri için ise €200 ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Tüm Avrupa´ya yolluyoruz.

Fotoğraflar

Yazan Adnan Bayer Tarih September 02, 2021

Ekolojik tarım ve ekolojik olmayan/konvansiyonel tarım uygulamalarından elde edilen gıda ürünlerinin arasında ki farklari ilgili ürün örneklerinde görünür kılabilmek, görsel ifade edebilmek mümkün müdür?
Ne kadar mümkündür?
Hepimizin bildigi Masaru Emato`nun fotoğrafladığı o meşhur buz kristallerine benzer, ama daha standartize edilmiş bir yöntemle elde edilen bu fotoğraflara bir bakın. Sol görseller konvansiyonel tarım ürünlerinden elde edilmiş ve yer yer korkunç görüntüler; sağ taraftakiler ekolojik üretimden elde edilen tertemiz gıdaların iç düzene sahip fotoğrafları. Soru şu: Soldaki gıdalarla kendinizi ve çocuklarınızı beslemek istermisiniz? 

Ayçiçek yağı 

   

Brokoli

broccoli   

Fındık
   
Ispanak
   
Limon
   
Salatalık
   
Yeşil Çay
   


(Kaynak: Die unsichtbare Kraft in Lebensmitteln, BIO und NICHTBIO im Vergleich: Mit Einblick in gentechnisch veränderte Nahrungsmittel, Kristallisationsbilder aus der Forschung vom LifevisionLab von Soyana. Verlag Bewusstes Dasein)

Yukarı Çık
Türkçe